Vochtbestrijding

Over ons

Met welk probleem u ook te kampen heeft, Boldnet vochtbestrijding staat met een team van specialisten voor u klaar om uw vochtproblemen op te lossen.

Onze expert staan paraat om de meest dringende problemen op te lossen. Want vochtproblemen, die mag je niet zomaar hun gang laten gaan. Heb je vochtproblemen in huis, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze experts om uw probleem op te lossen.

Hoe gaan we juist te werk?

 1. Hoewel we zowat al het werk voor onze rekening nemen, ligt de belangrijkste taak toch bij u: contact opnemen met ons! Want zolang je geen contact opneemt, kunnen we je niet helpen.
 2. Bij ons eerste contact spreken we samen een datum af voor een bezoek bij u thuis. Onze expert komt bij u langs wanneer het u past, overdag, maar ook ’s avonds.
 3. Met gespecialiseerde apparatuur komt onze specialist ter plaatse om een grondige diagnose vast te stellen. Deze fase is heel belangrijk, want de plaats van de symptomen is zeker niet altijd de plaats van de oorzaak. Onze specialisten kunnen perfect achterhalen waar de oorzaak juist ligt.
 4. Nadat de diagnose is vastgesteld, stelt onze specialist u een oplossing op maat voor. Hij geeft hierbij uiteraard ook deskundig advies. U krijgt een offerte op maat, die volledig transparant, gratis en vrijblijvend is.
 5. Na een akkoord op de offerte spreken we samen een datum af voor de uitvoering van de werken. De werken worden steeds uitgevoerd door ons eigen team van specialisten.
 6. Waarmee kunnen we u helpen?

  Ons team van vochtbestrijders is gespecialiseerd in alle types vochtproblemen. Denk hierbij maar aan:

  • Opstijgend vocht


  • Doorslaand vocht


  • Ventilatieproblemen


  • Vochtige kelders


  • Lekken


  Onze specialist zal tijdens een eerste bezoek de diagnose stellen van het type vochtproblemen waarmee u te kampen heeft. Pas nadien zal de juiste aanpak worden bepaald.

  Profiteer van onze garantie voor optimale zekerheid

  Bij Boldnet proberen we steeds transparante tarieven te hanteren, maar we begrijpen dat u optimale zekerheid zoekt. Daarom engageert Boldnet zich tot een grondige kwaliteitscontrole na het uitvoeren van de werken. Bovendien krijgt u een bijkomende garantie op de uitgevoerde werken, afhankelijk van het type werken dat werd uitgevoerd:

  • 10 jaar garantie op kelderdichting


  • 20 jaar garantie op kelderdrainage


  • 30 jaar garantie op muurinjectie ter bestrijding van opstijgend vocht


  Boldnet is uw partner op weg naar een zorgeloze toekomst zonder vochtproblemen!