Vochtbestrijding

Bestrijden van opstijgend vocht

Indien we naar onze klanten kijken, dan merken wij dat opstijgend vocht één van de meest voorkomende vormen van vochtproblemen is. Opstijgend vocht ontstaat wanneer grondvocht door de bakstenen muren van uw woning wordt opgezogen. Dit vocht stijgt nadien verder op, waardoor het vochtproblemen kan veroorzaken, ook in bovengelegen verdiepingen.

Om vochtproblemen rond opstijgend vocht te bestrijden, hanteren we bij Boldnet twee technieken. Welke technieken we juist gaan gebruiken, hangt af van de karakteristieken van uw woning, en de aard van het vochtprobleem.

Om te weten welke techniek we het best hanteren in uw geval, komen we graag eerst bij u langs om de situatie in te schatten.

Opstijgend vocht oplossen: onze twee technieken

Om opstijgend vocht te bestrijden, zorgen we ervoor dat het grondvocht niet meer in de muren kan opstijgen. Ofwel doen we dit aan de bron van het probleem, ofwel houden we het vocht tegen in de muur zelf.

Waterkering onder de muur

In deze methode zorgen we voor een waterkering onderaan de muur. De waterkering vormt een barrière tussen het grondvocht en de muur, waardoor beiden niet meer in aanraking kunnen komen met elkaar.

Dit is de meest efficiënte, maar ook de meest drastische methode. Deze techniek is niet altijd haalbaar, omdat de te behandelen plaats moeilijk bereikbaar is.

In sommige gevallen zijn we dus genoodzaakt om te kiezen voor de tweede methode.

3Muren injecteren met een vochtwerende gel

Is het plaatsen van een waterkering onderaan de muur niet haalbaar, dan hanteren we de methode van het injecteren van de muur met een vochtwerende gel. Bij deze methode injecteren we een speciale vochtwerende gel in de muur, die na injectie verhardt en het vocht tegenhoudt. Hierdoor zal het vocht niet verder kunnen opstijgen.

We stoppen niet bij het injecteren van de muur. Ook de afwerking nemen we voor onze rekening. Nadat de muur is opgedroogd, moet de muur opnieuw bepleisterd en bekleed worden.

Gegarandeerde oplossing aan een correcte prijs

Onze methodes kennen een succesratio van 99%. In bijna alle gevallen eiken onze specialisten een gegarandeerde en permanente oplossing voor uw vochtprobleem aan.

Vochtbestrijding kan duur zijn. Maar wij staan sterk in onze schoenen. Onze tarieven zijn zeer competitief. Bovendien geeft onze garantie van 30 jaar u voldoende zekerheid dat u uw geld niet door ramen en deuren gooit.

Maak komaf met uw vochtprobleem!

Wacht niet langer om uw vochtproblemen te behandelen, want de situatie wordt alleen maar erger. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis diagnose. Nadien ontvangt u van ons een gratis en vrijblijvende offerte, zonder enige verplichting.