Vochtbestrijding

Kelderdichting

Als er één plaats in huis is waar vochtproblemen vaak vrij spel hebben, dan is het de kelder. Vele kelders in Vlaanderen leveren elke dag een harde strijd tegen binnensijpelend grondvocht, maar verliezen helaas deze strijd.

Niet enkel brengen de vochtproblemen de stabiliteit van je woning in gevaar, het is ook zonde van de verloren ruimte. Wat normaal gezien een handige bergruimte zou kunnen zijn, is nu een donkere en vochtige ruimte, waar je nauwelijks spullen kwijt kan.

Boldnet helpt je graag om deze ruimte terug te winnen. Een team van specialisten staat voor je klaar om je kelder weer perfect waterdicht te maken. Hoe we dat doen? Wel, wij hanteren deze twee waterdichte methodes.

Kelderdichting

In de meeste gevallen volstaat het om uw kelder te dichten met waterdichte cement. Onze specialisten bekleden uw keldermuren met een waterdichte coating, die stevig genoeg is om het grondvocht tegen te houden.

Niet enkel wordt uw kelder op deze manier waterdicht gemaakt, uw keldermuren krijgen ook nog eens een extra versteviging. Bovendien worden uw muren perfect egaal gemaakt dankzij de coating, waardoor ze kunnen dienen als ondergrond voor een verdere muurbekleding.

De coating dient als het ware als basis om uw kelder verder in te kleden. U heeft uw kelder terug, en kan er meteen een mooie ruimte van maken!

Kelderdrainage

In sommige gevallen is de druk van het binnensijpelend grondvocht zodanig hoog, dat een kelderdichting niet volstaat. In dit geval zullen wij kiezen voor een kelderdrainage.

Bij kelderdrainage plaatsen wij een noppenfolie in de wand in de vloer of in de naden van uw kelder, afhankelijk van waar het vochtprobleem zich voordoet.

Via een ingenieus drainagesysteem slagen we er in het insijpelend grondwater in uw kelder op te vangen, en via kanaaltjes naar een afvoerputje te leiden. Het grondvocht zal nadien via een pompsysteem naar het riolennetwerk worden geleid.

De noppenfolie wordt door onze specialisten netjes afgewerkt met een binnenmuur, die dankzij de noppenfolie perfect droog blijft. Op die manier kan u terug genieten van een droge kelder, die u naar hartenlust terug kan inkleden.

Een droge kelder aan een competitieve prijs

Welk methode we moeten hanteren, hangt af van de aard van het vochtprobleem. Maar het resultaat blijft gelukkig dezelfde: een perfect droge kelder die kan dienen als opbergruimte voor al uw spullen.

Wij kunnen bovendien al onze werken aanbieden aan een superscherpe prijs! U mag gerust onze tarieven vergelijken met die van onze concurrenten, u zal versteld staan van onze lage prijzen!

Met onze garantie van 30 jaar bieden we u bovendien de nodige zekerheid dat u uw geld niet door de ramen gooit.

Gratis diagnose, gratis offerte

Wacht niet langer om uw kelder waterdicht te maken. Contacteer ons vandaag nog. Wij komen langs om een eerste diagnose te stellen. Nadien ontvangt u van ons een gratis en vrijblijvende offerte. 100% gratis en zonder enige verplichting!