Vochtbestrijding

Gevelbescherming

De gevels van uw woning krijgen het vaak hard te verduren. Ze staan constant blootgesteld aan regen en wind, en dat is er na verloop van tijd aan te merken. Ze krijgen barstjes en scheurtjes, en deze zijn dan weer de ideale toegangsweg voor vocht.

Maak u geen illusies: ook vocht dat van buitenaf komt kan voor vochtproblemen op je binnenmuren zorgen. Die vochtplekken op de muur van je woonkamer zouden dus wel eens een andere oorzaak kunnen hebben dan u aanvankelijk dacht!

Om vochtproblemen in uw woning te vermijden, kan u er dus best voor zorgen dat uw gevels in topvorm blijven. Oude en beschadigde gevels hebben immers geen kans tegen slagregen of hagel.

Gevels beschermen tegen vocht

Bij Boldnet staat een team van specialisten klaar om uw gevel terug in topvorm te krijgen. Hiervoor hanteren wij een unieke techniek, die uw gevel niet enkel de nodige bescherming geeft, maar er ook nog eens als nieuw doet uitzien.

Om uw gevels te beschermen tegen neerslag en wind, passen we namelijk de techniek van hydrofuge of het impregneren van uw gevels toe. Bij het impregneren van uw gevels behandelen wij uw gevels met een speciaal impregneermiddel. Dit middel is kleurloos, en verandert dus niets aan het uitzicht van uw gevels.

Na behandeling van us gevels zien uw muren er uit als nieuw, en kunnen ze terug tegen een stootje.

Volledige behandeling van A tot Z

Bij Boldnet gaan we prat op een degelijke kwaliteit en service. Wij staan er dan ook op dat we een service leveren van A tot Z. Zeker bij het impregneren van gevels is dit geen onbelangrijke luxe. De techniek van hydrofuge vergt namelijk een degelijke voorbereiding.

Vooraleer we beginnen met het impregneren van uw gevel, zorgen we ervoor dat deze vooraf hersteld en gereinigd wordt. Alle barsten en scheurtjes worden zorgvuldig hersteld. Nadien geven we uw gevels een grondige reinigingsbeurt.

Pas nadat uw gevel grondig hersteld en gereinigd werd, kan worden gestart met de hydrofuge. Deze manier van werken geeft u de garantie dat het resultaat 100% succesvol zal zijn.

Laat uw gevel behandelen aan een scherpe prijs

100% vakwerk aan een competitieve prijs, dat is de belofte van Boldnet aan onze klanten. Bij ons staat een team van ervaren vochtbestrijders voor u klaar. Zij komen vooraf bij u langs om de situatie in te schatten en een grondige diagnose te stellen.

Pas op basis van deze diagnose zal een offerte worden opgesteld. Bij Boldnet geen nattevingerwerk, maar een scherpe prijs op basis van een grondige diagnose.

Vraag nu uw gratis diagnose aan. Na het bezoek van onze specialist ontvangt u van ons een gratis offerte, volledig op maat en 100% vrijblijvend.