Vochtbestrijding

Onze diensten

Vochtproblemen kunnen zich uiten op verschillende manieren, afhankelijk van de oorzaak die ze hebben. Vandaar dat Boldnet zich als all round vochtbestrijder specialiseert in verschillende technieken.

De meest voorkomende vormen van vochtbestrijding zijn ongetwijfeld het opstijgend vocht, de vochtige kelders en de vochtige buitenmuren. Voor elk van dit type vochtproblemen hanteert Boldnet een specifieke aanpak, zodat uw vochtproblemen snel tot het verleden behoren.

Opstijgend vocht

Veel mensen die ons contacteren, hebben te maken met opstijgend vocht. Dit type vochtproblemen ontstaat wanneer grondvocht zich in de muren van uw woning nestelt.

Afhankelijk van de staat en de karakteristieken van uw woning, hanteert Boldnet 2 technieken om opstijgend vocht aan te pakken.

  • Injecteren van de muren met een vochtwerende gel
  • ‘Onderkappen’ van de muren met een waterkerende folieOm te weten welke methode in uw geval het beste zal werken, moeten we eerst bij u langskomen voor een grondige inspectie van het vochtprobleem.

Lees hier meer over onze methodes om opstijgend vocht aan te pakken.

Kelderdichting

Als er één plaats in huis is die vaak te maken krijgt met vochtproblemen, dan is het ongetwijfeld de kelder. De meeste kelders in Vlaanderen leveren dagelijks een harde strijd om grondvocht buiten de keldermuren te houden. Maar de vaak poreuze muren slagen hier niet in.

Om vochtige kelders aan te pakken, passen we twee technieken toe, afhankelijk van de grootorde van het vochtprobleem:

  • Kelderdichting


  • Kelderdrainage


In vele gevallen volstaat het om uw kelder te laten dichten met waterdichte cement. Dankzij deze technieken toveren wij uw kelder om als nieuw.

Ondervindt u hierna toch nog vochtproblemen? Dan passen we een systeem van kelderdrainage toe, waarbij binnensijpelend grondvocht wordt afgevoerd.

Meer weten over deze methodes? Lees hier meer.

Gevelbescherming

Uw gevel krijgt het vaak hard te verduren als gevolg van neerslag en wind. Als gevolg van scheurtjes en barsten kan neerslag zich een weg beginnen banen in uw buitenmuren. Op die manier kunnen vochtproblemen voorkomen aan de binnenzijde van de muren.

Boldnet is dé specialist in het beschermen van uw gevels tegen vocht van buitenaf. Dankzij een uniek systeem van hydrofuge geven wij uw gevel de nodige beschermlaag waardoor het bestand is tegen slagregen of hagel.

Na onze behandeling ziet uw gevel er bovendien als nieuw uit. Twee vliegen in één klap.

Benieuwd hoe we te werk gaan? Ontdek onze werkwijze!